Menu's

De menu's hieronder zijn voorbeelden en wisselen constant. Ik werk graag met seizoensproducten. De menu's wisselen per seizoen. Wilt u het actuele menu weten, stuur mij dan vrijblijvend een e-mail. Met eventuele allergieën of speciale wensen kan ik uiteraard rekening houden. 

Lees hieronder meer over de menu's en de starttarieven.

Prijzen PERRY'S

De prijzen per boeking zijn van diverse zaken afhankelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aantal gangen, het aantal personen en de bij te boeken opties.  De maximale groepsgrootte is 16 personen zodat de kwaliteit, service en exclusiviteit gewaarborgd kan blijven.

Voor een gemiddelde avond met 8 gasten is rekening te houden met € 90 p.p. 
Exclusief reiskosten van €0,40 cent/km vanaf Obdam (Noord-Holland).

Mogelijkheden PERRY'S
  • Keuken altijd schoon & keurig opgeruimd
  • Optioneel: verzorging van tafellinnen, servies en glaswerk
  • Optioneel: diverse flessen wijn, wijnarrangementen of bubbels
  • Optioneel: oesters 

Menu ter inspiratie

Lente

Entrée: Groene asperges, ajo blanco en daslook

Tussen 1: Pulpo, venkel, kalamata olijf en dille

Tussen 2: Kalfszwezerik, ravioli van doperwt en champignons

Hoofdgerecht: Lamszadel, asperges, morilles, tuinboon en lamsjus

Dessert: Panna cotta citroen, framboos en verveine

Kaas: selectie van Hollandse kazen van L'amuse


Zomer

Entrée : Tomaten variatie, burrata, basilicum olie

Tussen 1: Rode mul zuurdesem, artisjok barigoule en jus becasse

Tussen 2: Gegrilde zeebaars, dumplin en bouillon van shiitake

Hoofdgerecht: Kalfshaas, gevulde gnocchi, girolles, peultjes en jus de veau met peper en citroen

Dessert: Aardbeien mousse, Rabarber, witte chocolade en aardbeien sorbet

Kaas: Selectie van Hollandse kazen van L'amuse

Herfst

Entrée : Wortel, pastinaak, aardpeer en rettich

Tussen 1: Coquille, knolselderij, anijszwam en knolselderij saus

Tussen 2: Zeeduivel tandoori, pompoen en gepofte rijst

Hoofdgerecht: Kwartel gevuld met lever, fondant aardappel, cèpes, eigen jus en appel.

Dessert: Mousse van hazelnoot, clementine en chocolade sorbet

Kaas: Selectie van Hollandse kazen van L'amuse

Winter

Entrée : Biet, balsamico, radijs en pecannoten

Tussen 1: Kabeljauw, rode kool, roze peper en mosterd

Tussen 2: Tarbot, arròs negre, kokkels en saffraan beurre blanc

Hoofdgerecht: Reerug, mousseline, spruitjes en rode port saus

Dessert: Tarte tatin met vanille ijs

Kaas: Selectie van Hollandse kazen van L'amuse