De prijzen per boeking zijn van diverse zaken afhankelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aantal gangen, het aantal personen en de bij te boeken opties. De maximale groepsgrootte is 16 personen zodat de kwaliteit, service en exclusiviteit gewaarborgd kan blijven.
Voor een gemiddelde avond met 8 gasten is rekening te houden met € 90 p.p.
Exclusief reiskosten van €0,40 cent/km vanaf Obdam (Noord-Holland).
Entrée: Groene asperges, ajo blanco en daslook
Tussen 1: Pulpo, venkel, kalamata olijf en dille
Tussen 2: Kalfszwezerik, ravioli van doperwt en champignons
Hoofdgerecht: Lamszadel, asperges, morilles, tuinboon en lamsjus
Dessert: Panna cotta citroen, framboos en verveine
Kaas: selectie van Hollandse kazen van L'amuse
Entrée
: Tomaten variatie, burrata, basilicum olie
Tussen 1: Rode mul zuurdesem, artisjok barigoule en jus becasse
Tussen 2: Gegrilde zeebaars, dumplin en bouillon van shiitake
Hoofdgerecht: Kalfshaas, gevulde gnocchi, girolles, peultjes en jus de veau met peper en citroen
Dessert: Aardbeien mousse, Rabarber, witte chocolade en aardbeien sorbet
Kaas: Selectie van Hollandse kazen van L'amuse
Entrée : Wortel, pastinaak, aardpeer en rettich
Tussen 1: Coquille, knolselderij, anijszwam en knolselderij saus
Tussen 2: Zeeduivel tandoori, pompoen en gepofte rijst
Hoofdgerecht: Kwartel gevuld met lever, fondant aardappel, cèpes, eigen jus en appel.
Dessert: Mousse van hazelnoot, clementine en chocolade sorbet
Kaas: Selectie van Hollandse kazen van L'amuse
Entrée
: Biet, balsamico, radijs en pecannoten
Tussen 1: Kabeljauw, rode kool, roze peper en mosterd
Tussen 2: Tarbot, arròs negre, kokkels en saffraan beurre blanc
Hoofdgerecht: Reerug, mousseline, spruitjes en rode port saus
Dessert: Tarte tatin met vanille ijs
Kaas: Selectie van Hollandse kazen van L'amuse
© PERRY'S 2021